Videoblogging!

Hei! Da er det nesten et år siden siste bloggpost.

Grunnen til at det ikke ble posted noe flere postinnlegg var jeg ble først utbrent, så langvarig syk og så var det dødsfall i familien. Så selvom jeg ville skrive om tusen ting så gjorde jeg ikke det, jeg vil nok skrive om det seinere. Når en har så mange baller i lufta som jeg har og var syk i tillegg så ble alt bare for mye.

Men nå har jeg og kjæresten min Tobias utviklet et online kurs for videoblogging. Det vil si at det er et par få videobloggere der ute men det kommer flere, i USA har det jo helt tatt av.

Hvorfor har vi laget online kurset sier du? Jo fordi Tobias som er videograf ønsker å hjelpe bloggere og grundere til å bli proffesjonelle, sånn at lyd, lys,bakgrunn og andre effekter kommer riktig på plass når du lager din lille film.

Hvorfor er det så viktig tenker du? Jo fordi det er jo viktig at dine lesere/følgere hører deg godt nok og ser deg godt nok og at skjermen din ikke hopper opp og ned, - det er jo dumt hvis folk som følger deg ikke gidder å se hele innlegget.

Hvorfor video? Jo fordi video vil ta over hele markedet. Folk leser ikke lange tekster lenger og synes det blir kjedelig med statiske bilder. Folk vil se deg - LIVE! Synes du dette høres interessant ut? Og ønsker du å bli skikkelig god på dette? Du vil også få med deg et hurtigkurs i Wordpress og markedsføringsstrategi med videoblogging. I tillegg vil du bli kjent med andre og være en del av et eksklusivt nettverk. Da må du henge deg på oss! Kurset kommer snart og de første vil få dette til en veldig god pris!

For å være en av de første som får informasjon om når kurset blir lansert. så gå inn på www.videoblogging.no og legg igjen navn og epost. Du kan også følge oss på facebook https://www.facebook.com/videoblogging og instagram : videobloggingno.

Vi ses!! Vanessa :)
Stikkord:

Én kommentar

Jenny Raquel ∞

07.10.2013 kl.15:06

:)

Skriv en ny kommentar

Vanessa Gunnestad - Outstandingdreams

Vanessa Gunnestad - Outstandingdreams

Oslo

Designer, Business Consultant, Entrepreneur, SoME Networker and Videoblogger For consulting, sponsors, workshops and other questions please contact me on outstandingdreams@gmail.com

Lenker

Kategorier

Arkiv

hits